Om Os

Indehaver
Vi giver dig den bedste rådgivning om DIT minigolf projekt. Med City Golfs årelange erfaring indenfor design og salg af minigolfbaner i alle størrelser og til ethvert formål er du i trygge hænder.

Siden juli 2017, har vi haft fornøjelsen af at repræsentere City Golf i Danmark.

Indehaveren af Extremagent.dk, Kim Ekstrøm, har over 20 års erfaring i oplevelses og turistbranchen. Med bopæl i Fredericia, ligger vi centralt i Danmark, og betjener kunder både øst og vest for Storbæltsbroen.

Vi oplever et fornyet fokus på Adventure Minigolf med kunstgræs og de mange muligheder det giver, for en unik og sjov spiloplevelse, til glæde for din gæst og din indtjening. Det nyeste er også indendørs baner som Blacklight Minigolf, som der for øjeblikket er en betydelig interesse for blandt investorer i Tyskland, Sverige og Nederlandene og i Danmark.

Vi vil glæde os til at høre om dit projekt, hvad enten du skal bygge nyt, renovere eller udskifte dit gamle anlæg.

OBS: Deltrain Turisttog

Den 1. januar 2022 blev vi salgsagent i Danmark, Norge og Sverige for Deltrain, Portugal.

Deltrain har siden 1997, produceret turisttog i høj kvalitet til kunder i Europa, Mellemøsten og USA. Fremtiden er elektrisk, og her er Deltrain også med i frontlinjen. Mens du sikkert på dine rejser i de europæiske turistdestinationer har set turisttoge køre rund, er det et sjældnere syn i Danmark og Skandivanien. Men vi har en tro på at, der er en fremtid for dette unike produkt og specielt når vi taler på energi og klimavenlig batteridrevne turisttoge. Læs mere om Deltrain HER.