City Kompakt Golf er den perfekte løsning for dig, som går med tanker om at anlægge en minigolfbane, der kan tiltrække alle typer gæster til hygge og afslapning.

Vil du opgradere dit gamle minigolfanlæg til et nyt og spændende, eller vil du tilbyde dine kunder en ny og unik spiloplevelse ud over det sædvanlige? Så er et City Kompakt Golf anlæg fra City Golf Europe svaret.

City Kompakt Golf anlæg bygges på stedet med kunstgræsbaner og kan købes i 3 forskellige størrelser. Vælg mellem 9, 12 og 18 huller.

Banerne genererer høj indtægt og giver dig flere glade og tilfredse kunder, som kommer tilbage flere gange.
Kompakt Golf

City Kompakt Golf, let eller svær - du bestemmer!

City Kompakt Golf ligner rigtige golfbaner. Banens design fremmer gæstens spilleglæde. Hvert hul byder på en let og en svær måde at spille hullet på.

City Kompakt Golf tager minigolf til et højere niveau. Kunstgræsset gør, at bolden opfører sig som på en rigtig nyklippet golf green.

Maximal spiloplevelse

Banerne bygges af naturmateriale samt en speciel overflade af kunstgræs, fint fairway græs, grovere ruffgræs og hvidt græs i “sandbunkerne”. Hvert eneste hul fra 1 til 9, 12 eller 18 er unikt og nøje designet, testet og udformet for at give en maximal spiloplevelse for din kunde.

Alle kan spille og hygge sig sammen, uanset om det er familien, de unge, de ældre, firmaet på udflugt, party eller polterabend indslaget eller de seriøse golfspillere. Anlægget er også handicapvenligt.

Du kan se en Adventure Kompakt bane på Sjælland hos Kysthuse i Gilleleje, hos Fjordhusene i Karrebæksminde/Enø, på Falster hos Golf & Fun i Væggerløse, på Fyn hos Middelfart Minigolf & Fodboldgolf, i Jylland hos Strandshoppen i Saxild Strand, hos Minigolf ved Fjorden i Struer, hos Marsk Camp i Skærbæk, hos Ho Fiskesø i Ho ved Blåvand, hos Jammersbugt Fodboldgolf i Tranum for blot at nævne nogle.

All inclusive

City Golf Europe forbereder pladsen, hvor dit anlæg skal ligge. Vi tager os af alt fra tegninger, design og selve anlægsarbejdet til hele anlægget med flisegange står klart til brug.

Fakta

City Adventure Golf
Blacklight Adventure Golf
City Kompakt Golf
City Mini Golf
m2:
Fra 350 m2 og op til 2000 m2
Fra 150 m2 og op til 1800 m2
Fra 250 m2 og op til 1000 m2
Fra 100 m2 og op til 550 m2
Antal Huller:
9-12-18 huller
9-12-18 huller
9-12-18 huller
9-12-18 huller
Byggetid:
Byggetid afhænger af størrelse
Byggetid afhænger af størrelse
5-7 ugers byggetid
2-4 ugers levering
Udendørs / Indendørs:
Udendørs eller indendørs
Indendørs
Udendørs eller indendørs
Udendørs eller indendørs
Brochure: