Invester i fremtidens spil - Blacklight Adventure Minigolf - med fantastisk høj profitabilitet og tilbagebetaling.

Extremagent.dk og City Golf Europe er stolte af at præsentere det hotteste nye alternativ inden for traditionel minigolf.

Indendørs minigolf vil aldrig blive det samme igen.

Blacklight Adventure Minigolf er en af de hurtigst voksende trends i de rekreative miljøer i byer af enhver størrelse og som en ekstra attraktion i allerede eksisterende centre inden for sport, turisme, aktivitetscentre og andre rekreative centre.

Du kan opleve et Blacklight Minigolf anlæg hos bla. Skallerup Seaside Resort ved Lønstrup i Nordjylland eller i Husum i Schleswig, lige ovre på den anden side af grænsen. Se videoen nederst på denne side.
Blacklight Golf

Vælg mellem to versioner

Blacklight Adventure Minigolf (med eller uden 3D effekt) Blacklight Minigolf (med eller uden 3D effekt) Banerne tilbyder unikke fordele for entreprenører og investorer så vel som ejere og operatører.

Banerne designes individuelt til netop dit behov og dit budget, og du behøver kun allokere et lokale på mindst 150 m2 for en 9 hullers minigolf bane.

Har du et åbent rum kan vi også foreslå et design, der tager hensyn til konfigurering og skalering. Banerne kan bygges overalt - over eller under jorden: i shoppingcentre med ledige åbne rum eller i ledige butikslokaler, i tomme erhvervsejendomme eller måske i en stor tom kælder.
Den perfekte investering, der kan booste dit salg af mad og drikkevarer, andre varer du allerede har i din butik, eller andre aktivitetstilbud hos dig.

Fakta

City Adventure Golf
Blacklight Adventure Golf
City Kompakt Golf
City Mini Golf
m2:
Fra 350 m2 og op til 2000 m2
Fra 150 m2 og op til 1800 m2
Fra 250 m2 og op til 1000 m2
Fra 100 m2 og op til 550 m2
Antal Huller:
9-12-18 huller
9-12-18 huller
9-12-18 huller
9-12-18 huller
Byggetid:
Byggetid afhænger af størrelse
Byggetid afhænger af størrelse
5-7 ugers byggetid
2-4 ugers levering
Udendørs / Indendørs:
Udendørs eller indendørs
Indendørs
Udendørs eller indendørs
Udendørs eller indendørs
Brochure: